Poziv na svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli financijskih sredstava programima/projektima financiranim Javnim pozivom za financiranje programa/projekata udruga građana

Poziv na svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli financijskih sredstava programima/projektima financiranim Javnim pozivom za financiranje programa/projekata udruga građana iz Proračuna Grada Iloka za 2022. godinu KLASA: 402-04/22-01/03, URBROJ: 2196-02-01-22-3

Pozivamo predsjednike udruga na svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli financijskih sredstava programima/projektima financiranim Javnim pozivom za financiranje programa/projekata udruga građana iz Proračuna Grada Iloka za 2022. godinu (osim športskih udruga za koje je javni poziv raspisan zasebno).

Potpisivanje će biti održano u dvorani Centra Kompetencija, Trg Nikole Iločkog 13, u utorak, 10. svibnja 2022. godine, u 14:00 sati.

Također podsjećamo udruge kojima su upućene zamolbe za nadopunu dokumentacije, kako su istu dužni dostaviti najkasnije prilikom potpisivanja Ugovora.

Preuzmite dokument poziva:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.