Započelo glasovanje za vježbališta na otvorenome

tzv. aktivna zona. Glasovati je moguće sve do 1. lipnja 2016. na mrežnoj stranici www.pokretzaradost.hr/aktivne-zone, a u gradovima koji dobiju najveći broj glasova Coca-Cola će u dogovoru i suradnji s lokalnom zajednicom urediti po jednu takvu zonu, koja će nakon toga biti predana gradu u vlasništvo i na stalno korištenje.

Partneri Coca-Cole u projektu uređenja aktivnih zona su Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatski Crveni križ, a projekt su podržali i Ministarstvo zdravlja te Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

„Projekt izgradnje vježbališta na otvorenome Coca-Cola u Hrvatskoj pokreće u sklopu svojega višegodišnjeg projekta Pokret za radost, kojim se građane potiče na kretanje te educira o važnosti uravnotežene prehrane i aktivnoga životnog stila. Građanima smo prepustili da sami odluče o tome gdje ćemo postaviti aktivnu zonu. Stoga pozivam sve da se odazovu u što većemu broju, glasuju za svoj grad, ali i potaknu članove svoje obitelji, prijatelje, kolege i sugrađane da učine isto i podrže ovaj projekt i, naravno, da redovito vježbaju u aktivnim zonama nakon što ih postavimo u njihovom gradu”, poručila je glavna direktorica Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu Maria Anargyrou-Nikolić.

Kompletni tekst i način glasovanja pogledajte na izvornoj poveznici Pokret za radost

Bookmark the permalink.

Comments are closed.