Oglas za radno mjesto radnik/radnica na uređenju okoliša

Radno mjesto

Mjesto rada: ILOK, VUKOVARSKO-SRIJEMSKA žUPANIJA

Broj traženih radnika: 15

Vrsta zaposlenja: Na određeno; javni radovi

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme

Način rada: Smjena – prijepodne

Smještaj: Nema smještaja

Naknada za prijevoz: U cijelosti

Natječaj vrijedi od: 15.7.2020.

Natječaj vrijedi do: 24.7.2020.

Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu

Posloprimac

Razina obrazovanja:

  • Osnovna škola niži razredi
  • Završena osnovna škola
  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

Radno iskustvo: Nije važno

Ostale informacije: Temeljem članka 42. Statuta Grada Iloka (‘Službeni vjesnik’ Vukovarsko-srijemske županije 11/13 i 04/18, 09/19, 4/20), a sukladno Programu: Revitalizacija javnih površina na području Grada Iloka , kroz mjeru Javni rad – Gradonačelnica Grada Iloka objavljuje:

JAVNI POZIV

za dostavu prijave za rad na Programu: Revitalizacija javnih površina na području Grada Iloka kroz mjeru Javni rad – radno mjesto: Radnik/radnica na uređenju okoliša – petnaest (15) radnika.

U cilju korištenja mjere – Javni rad putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (u nastavku HZZ) Grad Ilok iskazuje interes i potrebu za prijemom u radni odnos na određeno vrijeme u Gradu Iloku.

Radnici će raditi na Programu: Revitalizacija javnih površina na području Grada Iloka u trajanju od 6 mjeseci u punom radnom vremenu (8 sati dnevno). Rad će se obavljat na području Grada Iloka (naselja Ilok, šarengrad, Bapska i Mohovo).

Opis poslova:

Programom se predviđa uklanjanje deponija revitalizaciju površina, sadnja drveća i cvijeća, izgradnja kamenjara, tematskih parkova, postavljanje sprava za vježbanje elemenata igrališta i sl.na području Grada Iloka. Oblikovanje i uređenje krajolika – sadnja drveća i cvijeća, postavljanje opločnika, klupa i sprava za vježbanje i sl.

Uvođenjem ovog Programa korist će imati svi građani Grada Iloka jer uređenjem navedenih površina podižemo svijest građana o zaštiti okoliša.

Radnici koji ispunjavaju tražene uvjete dužni su uz prijavu dostaviti:

  • kratki životopis,
  • dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika domovnice),
  • preslika osobne iskaznice,
  • dokaz HZZ-a da se radnik vodi u evidenciji nezaposlenih
  • dokaz o pripadnosti posebnoj skupini (npr. dokaz o broju djece, dokaz o pripadnosti nacionalnoj manjini i dr.)

Napomena: Preslike traženih priloga ne moraju biti ovjerene. Uvid u originalne dokumente za izabrane radnike izvršit će se prije zaključivanja pisanog ugovora.

Prijave koje se podnose pismeno, putem pošte, rok za dostavu je najkasnije 24.07. 2020. godine, na adresu: Grad Ilok, Trg Nikole Iločkog 13, 32236 Ilok s naznakom: ‘JAVNI POZIV dostava prijave za rad na Programu Revitalizacija javnih površina na području Grada Iloka’

Prije sklapanja Ugovora, Gradonačelnica će imenovati Povjerenstvo za provedbu javnog poziva.

Povjerenstvo za provedbu javnog poziva namjerava ukoliko to ocijeni potrebnim, provesti postupak selekcije radnika koji su podnijeli/e pravovremene i uredne prijave, te ispunjavaju formalne uvjete iz javnog poziva.Obavijest o izboru i poziv na potpisivanje Ugovora o radu dostavlja se samo izabranim radnicima.

Detaljnije o uvjetima javnog rada i ciljanim skupinama na: http://mjere.hr/mjere/javni-rad/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.