Poziv na organizirani odlazak na predstavu

Cijena ulaznice za predstavu je 30 kuna, a cijenu organiziranog prijevoza autobusom snosi Grad Ilok. Građani će biti pravovremeno obaviješteni o točnom mjestu i vremenu polaska.

‘Iznimno potresna pripovijetka Stara rana prikazuje život Stipe Zvonareva i žene mu Mare nakon što se Stipa povratio iz vojske i ondje zaslužio frajtiju – čin. Svojom uniformiranom pojavom izaziva oduševljenje sumještana, ali on sam biva u razgovoru oholiji – ‘uzdignutiji’. Njega ne zadovoljava to što mora zemlju orati, po cijele se dane guriti i raditi, želi postati gospodinom, želi da mu se sumještani obraćaju ‘Vi, Stipa’. Njegova želja postaje težnja za lagodnijim i sretnijim životom. Kako bi ostvario svoju nedokučivu želju, ljubav i brak dolaze na kušnju, a Stipa preispituje svoju savjest… Mračna strana njegove duše biva razotkrivenom. Predstava prati psihološku stranu glavnih junaka priče, oni se suočavaju s teškom sadašnjošću prisjećajući se divne prošlosti koju rado prizivaju. I ovdje će ljudska duša biti presudna za čin koji može izazvati raskol – raskol života, ljubavi, bračne zajednice, svega onoga što čovjeka i ženu čvrsto veže’ (Gradsko kazalište Joza Ivakić Vinkovci, 23.01.2019)

Više informacija o predstavi: Blatne duše

Molimo rezervirati svoje mjesto do 3.12.2019. u Gradu Iloku (telefonom, mailom ili osobnim dolaskom). Prilikom rezervacije molimo navedite ime, prezime i broj telefona.

Plaćanje ulaznice obaviti će se neposredno prije odlaska na predstavu.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.