Edukativna radionica

Predavačica: Romana Lekić, pomoćnica dekana na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment u Zagrebu.

Posljednjih je nekoliko godina intenzivno sudjelovala u projektima razvoja posebnih oblika turizma i DMK (destinacijskih menadžment kompanija) kao predavačica te vanjski suradnik Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma, Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA-e) te drugih institucija, organizacija i razvojnih agencija iz Hrvatske i inozemstva. Dugi je niz godina radila kao trener i konsultant za područje turizma i kulture, ključni je ekspert na mnogobrojnim europskim projektima.

Program radionice namijenjen je svim dionicima turističke ponude, turističkim agencijama, zaposlenim u javnom sektoru na poslovima vezanim uz turizam te svima koji se turizmom ili ugostiteljstvom bave kao popratnom djelatnošću.

Cilj radionice je upoznavanje sudionika s novim trendovima u turizmu te kako izdvojiti svoju ponudu i destinaciju od konkurencije. U tom kontekstu prezentirani su primjeri dobre i loše prakse razvoja turizma. Očekivani rezultat je da polaznici shvate koji su novi trendovi u turizmu i kakvo je ponašanje turista. Polaznici su usvojili osnovne vještine i znanja kako osmisliti boravak turista sukladno novim trendovima.

Osim toga, polaznici si imali priliku ojačati lokalnu i regionalnu sinergiju koja je važna za kvalitetnu turističku ponudu destinacije.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.