Održan izbor najboljih sportaša Vukovarsko-srijemske županije u 2018. godini

Županijski savez športova Vukovarsko-srijemske županije u suradnji s Plavom (Vinkovačkom) televizijom organizirao je tradicionalno izbor najboljih sportaša, sportašica, sportskih kolektiva te nadarenih sportaša i sportskih djelatnika  na području naše županije u 2018. Godini, a ove godine za domaćina je izabran Grad Ilok.

Nakon što je zamjenik gradonačelnice Grada Iloka Josip Kovač pozdravio nazočne i čestitao nominiranim sportašima na njihovim uspjesima te zaželio još uspješniju 2019. godinu, uslijedila je dodjela nagrada u sedam kategorija; perspektivni sportaši, perspektivne sportašice, najbolje ekipe, najbolje momčadi, najbolji sportaš s invaliditetom, najbolji sportaš i najbolja sportašica.

Za najperspektivnijeg sportaša proglašen je Dion Drena Beljo iz HNK Cibalia Vinkovci, dok je titulu najperspektivnije sportašice ponijela Ivana Firi iz Taekwondo kluba Sajnami Vinkovci.  Najbolja ekipa Vukovarsko-srijemske županije u 2018. godini je ekipa ženskog rukometnog kluba ENNA iz Vukovara a najbolja momčad je rukometni klub Spačva Vinkovci. Najbolja sportašica s invaliditetom je Eva Blažević iz Atletskog kluba osoba s invaliditetom Vinkovci. Za najboljeg sportaša proglašen je veslač Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar Mato Brandt a titulu najbolje sportašice Vukovarsko-srijemske županije zaslužila je Magdalena Đekić iz Atletskog kluba Cibalia.
Plaketom za perspektivnu sportašicu nagrađene su i Diana Pavlović iz Judo kluba Vinkovci te Nikolina Josipović iz Atletskog kluba Cibalia a plaketom za perspektivnog sportaša nagrađen je Andrija Bliml iz Judo kluba Vinkovci.

Mažoretkinje Grada Iloka također su dobile posebno priznanje za postignute športske rezultate u 2018. godini. U ime mažoretkinja, na plaketi se zahvalila Isabella Lačok koja je istaknula da im dobiveno priznanje mnogo znači jer je dokaz da se trud i naporni treninzi isplate. Također, Isabella se zahvalila i Gradu Iloku na potpori koju im pružaju.

Na kraju svečanosti, prisutnima se u ime nagrađenih sportaša prigodnim riječima obratila Magdalena Đekić a sportašima je u ime Vukovarsko-srijemske županije čestitke uputio izaslanik i zamjenik župana Vukovarsko-srijemske županije Damir Barna.

Izvor: Radio-Ilok

Bookmark the permalink.

Comments are closed.