Nabava usluge: provedba projekta rekonstrukcija zgrada

Predmet nabave je financiran iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, referentni broj Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava: KK.06.1.1.13.0005, zaključen između Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije (UT), Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske Unije (SAFU) (PT2) i Grada Iloka za projekt „Rekonstrukcija zidina, zgrade Žitnice, Podrumareve kuće i Franjevačkoga samostana u Iloku“.

ProjektomRekonstrukcija zidina, zgrade Žitnice, Podrumareve kuće i Franjevačkoga samostana u Iloku“ revitalizirati će se i revalorizirati kulturna baština te uključiti dodatni sadržaj koji će doprinijeti povećanju broja zaposlenih, poboljšanju turističke ponude i produženju turističke sezone grada Iloka i Vukovarsko – srijemske županije.

Projektni parteri su Iločki podrumi d.d. za proizvodnju i trgovinu, Franjevački samostan i Turistička zajednica županije Vukovarsko – srijemske, a suradnici Ured za međunarodnu suradnju i ruralni razvoj Općina Tovarnik, Tompojevci, Lovas, Stari Jankovci i Grada Iloka, te Razvojna agencija Vukovarsko – srijemske županije.

Razdoblje provedbe projekta je do završetka obavljanja predmetnih aktivnosti, odnosno do 2. lipnja 2023. godine.

Ukupna vrijednost projekta „Rekonstrukcija zidina, zgrade Žitnice, Podrumareve kuće i Franjevačkoga samostana u Iloku“ iznosi 67.177.241,43 kuna.

Sa svrhom provedbe projektnih aktivnosti te ostvarenja rezultata projekta provodimo postupak nabave za predmet nabave Arheološki nadzor- zidine:  JN-28/2021-Arheološki nadzor- zidine u sklopu projekta „Rekonstrukcija zidina, zgrade Žitnice, Podrumareve kuće i Franjevačkog samostana u Iloku“, KK.06.1.1.13.0005, a u skladu sa svim važećim pravilima i procedurama EU provedbe te internim aktima i pravilnicima Naručitelja kao i važećim Zakonskim propisima.

Preuzmite dokument nabave:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.