Završnica KUP-a HŠRS-a za seniore, seniorke, juniore i juniorke u disciplini lov ribe udicom na plovak

Ovo je svojevrstan praznik športskog ribolova na kojem nastupaju najbolje ekipe iz cijele Hrvatske. Ovogodišnja završnica održana je u Gradu Vukovaru na Staroj Vuki od 13-15. srpnja 2018.

Nastupilo je ukupno 62 ekipe sa gotovo 200 sudionika u četiri kategorije. športsko-ribolovna udruga Karas Ilok je dobila priliku da reprezentuje Zajednicu športsko ribolovnih udruga Vukovar i nastupi u konkurenciji juniorki. Naše juniorke zauzele su vrlo dobro 6. mjesto u konkurenciji 12 ekipa. U dvodnevnom natjecanju koja su održana u subotu 14.07. i nedjelju 15. 07. mlade članice Karasa su se dobro borile sa iskusnijim natjecateljicama i u prvom danu osvojile 8. mjesto da bi se značajno popravile u drugom danu natjecanja i osvojile odlično drugo mjesto. Na žalost to je bilo dovoljno samo za ukupno 6. mjesto sa vrlo malim zaostatkom do pehara i medalja za treće mjesto.

Ekipa je nastupila u sastavu Anamarija Mučaji, Martina Rukovanjski, Andrea Bođanac i kapetan Dejan Bođanac. Pojedinačno Anamarija Mučaji je zauzela visoko 6. mjesto, Martina Rukovanjski je bila 14. a Andrea Bođanac 28.

U logističkom dijelu ekipe pomogli su Valentina Bođanac, Stjepan Rukovanjski i Mirko Mučaji. Ekipa je nastupila na ovom natjecanju zahvaljujući financijskoj potpori Grada Iloka kao i mnogobrojnim sponzorima kojima se ovim putem zahvaljujemo na pomoći.

BISTRO !!!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.