Polaznicima obuke specijalizirani softveri podijeljeni certifikati

U sklopu Projekta prekogranične suradnje FED CCNET u Gradu Iloku održana je obuka pod nazivom ,,Specijalizirani softveri”. Projekt prekogranične suradnje FED CCNET provodi Općina Lovas, kao vodeći partner, uz projektne partnere Opštinu Bač i Grad Ilok.

Kroz obuku, petnaest polaznika steklo je kompetencije samostalnog dizajniranja proizvoda, samostalne izrade prototipa, samostalnog printanja na ploteru, teorijskih i praktičnih znanja za rukovanje opremom i softverima.

Obuka je bila besplatna za sve polaznike, a predavao je Danijel Pobi, mag. ing. comp. koji će i dalje svojim znanjem i potporom surađivati s njima, kao i s Centrom kompetencija Ilok.

Jučer, 11. svibnja 2021. godine, na Principovcu, polaznicima su svečano podijeljeni certifikati za uspješno završenu obuku. Na podjeli certifikata bili su i projektni partneri iz Bača, s predsjednikom Opštine Bač Stevom Pavićem i voditeljicom Odjela za budžet i financije Opštine Bač Annom Guteša, kao i vodeći patrneri iz Lovasa te Mladen Markešić, ravnatelj razvojne agencije TINTL, koji je i pripremio projekt FED CCNET.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.