Ilok na susretu G2.4, Pogled u budućnost

Riječ je o nastavku poslovnih konferencija MEETING G2.1, MEETING G2.2 i MEETING G2.3 održanih pod visokim pokroviteljstvom predsjednice  Kolinde Grabar-Kitarović. Konferencije se redovito održavaju i pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, kao i Grada Zagreba, Ministarstva poduzetništva i obrta, uz podršku AIK-a, HAMAG-BICRO-a, HGK-a i TZ Grada Zagreba.

Gradonačelnica Marina Budimir je jedna od panelista na temu #1:”Croatian tourism out-of-the-box” or non-traditional forms of tourism 13.11.2018. godine.

Do sada je konferencijama nazočilo više od 150 uspješnih poslovnih ljudi iz 26 zemalja svijeta s gotovo svih kontinenata – iz Argentine, Australije, Austrije, Bolivije, BiH, Čilea, Danske, Ekvadora, Finske, Francuske, Hrvatske, Italije, JAR-a, Kanade, Kolumbije, Mađarske, Makedonije, Meksika, Njemačke, Paragvaja, Perua, SAD-a, Slovenije, švicarske, Velike Britanije i Venezuele. Sudionici su iskazali etuzijazam, čvrsto uvjereni u mogućnost snažnijeg poslovnog povezivanja s domovinom. Sva tri do sada održana skupa polučila su dinamičnu razmjenu ideja i kontakata te je obaveza, ne samo organizatora, nastaviti i jačati povezivanje.

Cilj je organizatora dati svoj doprinos da poslovno uspješni Hrvati iz iseljeništva, koji će biti gosti Konferencije, otkriju te se neposredno uvjere kakve sve projekte i mogućnosti ulaganja nude hrvatski gradovi te da se na taj način ostvari poslovno povezivanje domovinske i iseljene Hrvatske.

Više informacija pogledajte na poveznici: http://meeting-g2.com/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.