Jednokratna novčana naknada za udomljavanje napuštenih pasa

Grad Ilok daje jednokratnu novčanu naknadu za udomljavanje napuštenih pasa u iznosu 2.000,00 km po udomljenom psu, a sve do iskorištenja financijskih sredstava koja su osigurana u Proračunu grada Iloka za tekuću godinu.

Uvjeti za ostvarivanje prava su da udomitelj zaključi ugovor za udomljavanje napuštenog psa, koji je pronađen na području Grada Iloka, sa Specijaliziranom veterinarskom ambulantom i veterinarskim higijeničarskim servisom Tip- Tip iz Vinkovaca i da ima potrebne uvjete za udomljavanje i držanje pasa sukladno Zakonu o zaštiti životinja. Nakon potpisivanja ugovora sa navedenim skloništem, udomitelj postaje vlasnik psa što se bilježi u Lysacan bazi podataka.

Nakon potpisa ugovora udomitelja sa Specijaliziranom veterinarskom ambulantom i veterinarskim higijeničarskim servisom Tip- Tip iz Vinkovaca, udomitelj podnosi zahtjev Gradu Iloku za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu naknadu za udomljavanje psa s područja Grada Iloka. Obrasce možete pronaći na web stranici Grada Iloka.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.