Projekt Safe stay in Croatia

Istraživanja pokazuju da većina turista pri odabiru destinacije na prvo mjesto stavlja sigurnost i čistoću prostora u kojem će boraviti.
Projekt Safe stay in Croatia prepoznat je diljem svijeta, pa tako i Hrvatska kao sigurna destinacija. Oznakom Safe stay in Croatia pružate gostima sigurnost, a oni zauzvrat biraju ponude gdje se osjećaju sigurno Budite i vi među njima! Prijavite se već danas

Zainteresirani dionici mogu se prijaviti za oznaku Safe stay in Croatia putem web stranice, ispunjavanjem obrasca i prihvaćanjem protokola poslovanja za kategoriju usluge za koju se prijavljuju.

Ministarstvo turizma i sporta besplatno dodjeljuje oznaku Safe stay in Croatia prijavljenim kandidatima koju korisnik može preuzeti u nadležnoj turističkoj zajednici te je istaknuti na gostu vidljivom mjestu. Preporučljivo je oznaku koristiti i u marketinške svrhe.

Oznaka Safe Stay in Croatia dodjeljuje se besplatno dionicima iz hrvatskog turističkog sektora i s turizmom povezanim djelatnostima.

Prijave se vrše u sedam kategorija: 1.nautika, 2. sport, rekreacija i zdravlje, 3. atrakcije, 4. turistički vodiči, agencije i informativni centri, 5. promet/prijevoz, 6. ugostiteljstvo te 7. smještaj.

Prijaviti se možete već danas: PRIJAVA
Dodatne informacije za prijavu na projekt: INFO

Preuzmite promotivni letak:

Ministarstvo turizma i sporta Safe stay in Croatia newsletter

Bookmark the permalink.

Comments are closed.