Poziv na BESPLATNO sudjelovanje na RADIONICI MOTIVACIJE

Radionica je namijenjena pripadnicima ranjivih skupina na tržištu rada, odnosno nezaposlenim ženama, dugotrajno nezaposlenim osobama (osobama nezaposlenim duže od 12 mjeseci) te mladima od 15 do 29 godina s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Nije obavezno da su navedeni pripadnici prijavljeni u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Cilj radionice je motivacija i osvješćivanje individualnih sposobnosti polaznika koje su potrebne na tržištu rada, a s naglaskom na stjecanje samopouzdanja, usredotočenost, strpljenje, motivaciju, smjer motiviranja, prepoznavanja ega kao prepreke u poslu te osvješćivanje vlastitih vještina.

Radionica će se provoditi kroz tri dana (27., 28. i 29.11.2019. godine), u prostoriji Srednje škole Ilok, na adresi Matije Gupca 168.

Za sudionike radionice, kroz sva tri dana, osiguran je i lagani ručak s osvježenjem.

Prijave se podnose osobno na adresi Trg Nikole Iločkog 13 – poglavarstvo Grada Iloka, ili na telefonski broj 098/967 – 5781 (kontakt osoba – voditeljica projekta Marijeta Jurina).

Projekt ‘Nova znanja i nove mogućnosti za žene u Srijemu’ sufinanciran je iz ‘Europskog socijalnog fonda’, kroz operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. godine’ u 100 % – tnom iznosu. Vrijednost projekta iznosi 660.645,00 kn. Nositelj projekta je Grad Ilok, a partneri na projektu Općina Stari Jankovci, Općina Tovarnik i Općina Tompojevci.

Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Grada Iloka.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.