Zamolba za iskazivanje interesa

Radionica Inovativno poduzetništvo bi obuhvatila tri projekta od kojih svaki doprinosi krajnjem cilju:

1. Erasmus – za mlade poduzetnike i one koji bi htjeli postati poduzetnikom – stjecanje praktičnog iskustva u inozemstvu.
2. Projekt EEN – Europska poduzetnička mreža
3. Edukacija u pisanju inovativnog poslovnog plana

 

Cilj radionice je:

  • poticanje i ohrabrivanje mladih na otvaranje vlastitih poduzeća i stvaranje svojih radnih mjesta te im pomoći da prije pokretanja svoga projekta steknu znanja i iskustva kroz međunarodnu razmjenu. Također kroz razmjenu privući mlade ljudi koji imaju nove svježe ideje, a došli bi se upoznati sa radom naših tvrtki.
  • osnažiti postojeće poduzetnike kako bi unaprijedili svoj poduzetnički pothvat kroz nova saznanja, informacije te prošire svoje djelovanje.
  • educirati mlade u pisanju inovativnog poslovnog plana što bi im iznimno koristilo ako se odluče na pokretanje vlastitog posla. Krajnji cilj radionice bi bio osnaživanje zajednice u bavljenju poduzetništvo, budući da je poduzetništvo jedan od temelja razvoja.

Stoga Vas molimo da iskažete svoj interes, odnosno smatrate li da ima potrebe za organiziranjem ovakvog tipa radionice i da li bi sudjelovali na radionici? Molimo javiti na e-mail: grad.ilok@ilok.hr

Bookmark the permalink.

Comments are closed.