Poziv na prijavu za trening program “Upravljanje izvozom” otvoren do 30. studenog 2020.

U sklopu projekta FED CCNET, imate priliku na sveobuhvatan trening program „UPRAVLJANJE IZVOZOM“.

Obuka će trajati ukupno 120 sati u periodu od prosinca 2020. do ožujka 2021. i sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela te će obuhvatiti sve bitne informacije i praktične vježbe za Upravljanje izvozom.

Trening program održavati će se u Kuriji Brnjaković u Iloku s potrebnom opremom, na adresi Trg Svetog Ivana Kapistrana 5.

Početak obuke planiran je početkom prosinca 2020. godine.

Kome je namijenjena obuka?

Trening program Upravljanje izvozom namijenjen je svim osobama koje se žele upoznati sa značajem i praktičnim mogućnostima upravljanja izvozom, specijalistima u području izvoza koji žele proširiti svoje postojeće znanje i steći novo, poduzetnicima početnicima te svim nezaposlenima ili zaposlenim zainteresiranim osobama.

Kakva znanja ćete steći?

Usvojiti ćete osnovna znanja i razumijevanja osnovnih pojmova i načela upravljanja izvozom, poboljšati svoje znanje o mogućnostima izvora financiranja i plasmana vlastite ideje, primijeniti stečena znanja i praktične mogućnosti u unapređenju poslovanja te ćete moći samostalno upravljati izvozom u svom poslu.

Kako se prijaviti?

Obuka je besplatna za sve polaznike, a broj mjesta je ograničen na 15. Rok za prijavu je 30. studenog 2020.

Projekt prekogranične suradnje FED CCNET – “Fostering of cross-border business environment through development of business competence centres and Networks” u prijevodu “Poticanje prekograničnog poslovnog okruženja kroz razvoj poslovnih centara za kompetentnost i mreža” provodi Općina Lovas kao vodeći partner. Projektni partneri su Općina Bač i Grad Ilok.

Projekt je sufinanciran iz sredstava Europske unije, iz programa prekogranične suradnje Interreg – IPA CBC Croatia – Serbia 2014. – 2020.

Trajanje projekta je 24 mjeseca. Vrijednost projekta je 721.658,41 eura.

Za više informacija posjetite https://lovas.hr/fedccnet.

Prijavni obrazac potrebno je ispuniti i poslati na: fed.ccnet@ilok.hr.

Kontakt osoba je Marija Dobošević.

Preuzmite obrazac prijave:

Projekti financirani iz Fondova Europske Unije
Bookmark the permalink.

Comments are closed.